15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik günü Lapseki etkinlikleri ilk olarak Lapseki şehitliğini ziyaret ile başladı.11.07.2017

Şehitler anıtına çelenk sunumunun ardından, İlçe müftüsü Remzi Karadoğan tarafından 15 Temmuz şehitleri için dua okundu.
Lapseki şehitliğindeki programa Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Lapseki garnizon komutanı Yarbay Türker Altıngöz, , Lapseki Ak Parti ilçe başkanı Halil Özer, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Öğle namazından önce ilçemiz Merkez Gazi Süleyman paşa Caminde şehitlerimiz için mevlidi şerif okutularak halkımıza pilav ikramı yapıldı..