15 Temmuz Şehirlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Lapseki etkinlikleri 3 gününde Lapseki spor Milli Birlik yaz Etkinlikleri açılışı yapıldı. 13.07.2017

15 Temmuz Şehirlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Lapseki etkinlikleri 3 gününde 15 temmuz Kalkışma Gecesi Türkiye Konulu Fotoğraf Sergisi Sonrası Lapseki ilçe Stadyumunda Lapseki belediyesi ve Lapseki spor ''Milli Birlik''yaz Etkinlikleri açılışı yapıldı ...Açılışa Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz Ak Parti ilçe Başkanı ve Lapseki Spor Yönetim Kurulu Başkanı Halil özer ve vatandaşlar katıldı...