Başkanımız Belediyemiz Personeli ile Piknik Yaptı.02.05.2017

Başkanımız Belediyemiz Personeli ile Piknik Yaptı.

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz eşi Hacer Hanım ve Belediye Meclis üyeleri birlikte personel ile piknik yaptı.

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü’ bir gün sonra belediye personeli ile beraber piknik yaparak kutladı.

Dalyan mahallesindeki belediye sosyal tesislerinde gerçekleşen pikniğe belediyemizde çalışan personel eşleriyle birlikte katıldılar.
Personel ile birlikte aynı masada oturup yemek yiyen Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz”Ben göreve geldiğimde hatırlarsanız sizden tek bir şey istemiştim ve onu tekrar söylüyorum’ Vatandaşımıza güler yüzlü davranın’ demiştim vatandaşımız bizim veli nimetimiz onlar varsa biz varız. Zaman çok çabuk geçiyor üç yılı geride bıraktık sizlerle birlikte çok işler yaptık ve yapmayada devam ediyoruz ve yapacağız da. En helal para alın teri ile kazanılan para sizlerde yağmur çamur demeden çalışarak ilçeye hizmet ediyorsunuz. Her zaman söylüyorum ilçemiz her geçen gün gelişiyor, değişiyor ve güzelleşiyor. 1915 Çanakkale Köprüsü ilçemize yapılacak olması başka güzel bu da ilçemizin kalkınmasına çok faktörü var. Çalışmalarda artık sona geldik kanalizasyon, ilçemize bayram dere barajından gelen içme ve kullanma suyu çalışması bitti artık evlerimizin çeşmelerinden çok kaliteli su akıyor. Çok kısa zaman içerisinde doğal gaz çalışması ilçemizde başlıyor onun arkasından bizde parke taş döşemesi çalışmasına çok hızlı bir şekilde başlayacağız her şey daha güzel olacak”dedi.