Başkanımız'dan DOĞAL GAZ’a İlk Kaynak 13.04.2017

"Başkanımız'dan DOĞAL GAZ’a İlk Kaynak"

Biga – Kemer köyünden Lapseki’mize gelecek olan ''42.5 KM'lik Doğal Gaz Boru Hattı’nın 20 Km’lik pist açma çalışmalarının ardından, Doğal Gaz Boru Hatlarının ilk kaynak vurma işlemi Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz tarafından yapılarak başladı.

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, “Bugün itibari ile doğalgaz boru hattımızın döşenmesine bismillah dedik ve ilk kaynağımızı vurduk. Lâpseki’mize ve Lâpseki halkına hayırlı olmasını diliyorum. Bu 42’5 km’lik bir mesafe şu anda yaklaşık olarak 20 km’lik mesafenin pisti açıldı. Bundan sonrası hızlı bir şekilde kaynak yapılacak ve döşenip gidilecek.
Eğer çok büyük bir terslik olmadığı şekilde ekim sonu kasım başları itibariyle inşallah Lâpseki’ye doğalgaz ulaşmış olacak. Bu çalışmaların kazasız belasız ulaşmış olacak. Bugüne kadar doğalgazda çok emeği geçenler var. Lâpseki Belediye personelinden, teşkilatlarımıza ve emeği geçen herkese buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İnşallah bittiğinde de hep beraber doğalgazı bu sene Lâpsekimize kazandırmak istiyoruz. Bu önümüzde ki kış Lâpseki’ye doğalgaz kullanılacağını taahhüt ediyoruz. Çok büyük terslikler olmazsa çok yakın zamanda Lâpseki’nin içindeki hatlarıda döşemeye başlayacağız, İki iş birden gidecek ve kasım ayı sonu itibariyle veya aralık ayı başlarında doğalgaz evlerimize girecek ve gazı yakmaya başlayacağız ilçemize ve tüm Lapsekililere hayırlı uğurlu olsun”

Biga - Kemer köyünde yapılan çalışmaları incelemek üzere, Ak Parti Lapseki İlçe Başkanımız Halil Özer, Belediye Meclis Üyelerimiz ve ilgili personelimiz katıldı.