Başkanımız Eyüp Yılmaz, Karne Dağıtım Törenine Katıldı.19.01.2018

Başkanımız Eyüp Yılmaz, Karne Dağıtım Törenine Katıldı

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, 2017 - 2018 Eğitim Öğretim yılı sömestr tatili için düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilere karnelerini takdim etti.

Lapseki Kaymakamımız Tahir Şahin, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İlçe Gıda Tarım Müdürü Latif Candan, İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Uğur Abalı, Özel İdare Müdürü Ahmet Alkan, eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan programa katılarak öğrencilerin karnelerini verdiler. İlk Olarak Faik Güngör Anaokuluna giden protokol üyeleri burada minik öğrencilerin karnelerini verdiler. Karnelerini alan minikler sevinçlerini ilçe yöneticileriyle kucaklaşarak paylaştı. Anaokulu öğrencileri Kaymakam Tahir Şahin, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’a sevgi gösterilerinde bulundu. Kaymakam Tahir Şahin ve beraberindeki protokol üyeleri daha sonra İsmail Baykut ilk Orta Okuluna giderek burada da öğrencilerin karnelerini dağıttılar. Lapseki Milli Eğitim Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre ilçe, belde ve köylerde öğrenim gören, okul öncesi 372, İlk Okul 1269, orta okul 1152, Orta öğretim 587 toplam 3380 öğrenci karnelerini alarak tatile girdi.