Başkanımız, Trafik Haftası Etkinliğine Katıldı.09.05.2017

Başkanımız, Trafik Haftası Etkinliğine Katıldı

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle İlçemiz Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı.

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle ilçemizde düzenlenen şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim ederek tebrik etti.
Törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Göç, haftaya yönelik yarışmalar düzenlendiğini, bununla birlikte öğrencilere trafik ekiplerinin denetimlerde kullandığı cihazların tanıtıldığını söyledi.
Daha sonra emniyet müdürlüğü ve jandarma komutanlığı tarafından düzenlenen programda ilk, orta ve liseler arasında düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.
Törene, İlçe Garnizon Komutanı Yarbay Türker Altıngöz, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Hiçdurmaz, Savcı Selami Çolak, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Emrah Avdan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ile davetliler katıldı.