Başkanımız ve Grup Başkanvekilimiz'den İtfaiyeciler Haftası Kutlaması.30.09.2017

''Başkanımız ve Grup Başkanvekilimiz'den İtfaiyeciler Haftası Kutlaması''

İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Bülent Turan, Lapseki Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, AK Parti Lapseki İlçe Başkanımız Halil Özer ile birlikte itfaiye çalışanlarını ziyaret etti.

İtfaiye mesleğinin köklü bir geçmişi olduğunu belirten AK Parti Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan “İtfaiye, Osmanlı’dan bu yana süre gelen bir meslek alanıdır. Dünya’da saygınlık gören nadir meslek dalları arasında bulunurlar. İnsanı yaşatmak için yeri geldiğinde ateşin ortasına atlarlar, yeri geldiğinde metrelerce yüksekliklere çıkarlar. O yüzden bugün de İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla onları ziyaret etmek ve göstermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür etmek istedik” dedi.