Yağışlı

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, A Haber e konuk oldu.08.03.2018

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bayanlarımız ile birlikte şehitliklerimizi ziyaret ettik.
Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, A Haber'e konuk olarak, Şehit Kahramanlarımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günün'de Aziz Şehitlerimizi Ziyaret Ettik

''253 Bin Şehidimizin Huzurunda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, Kurtuluş Mücadelesinde Türk Askeri İle Cephede Omuz Omuza Savaşan Kahraman Türk Kadınlarımızdan Olan Erzurumlu Nene Hatunu, Cumhuriyet Tarihinin İlk İstiklal Madalyası'nı Kazanan Çocuğumuz Nezahat Onbaşı’yı, Kara Fatma’yı, Kılavuz Hatice’yi, Erkek Halime’yi Ve Daha İsmini Sayamadığım Nice Kadın Kahramanlarımızı Ve Kahraman Yiğitleri Dünyaya Getiren Kadınlarımızı; Şühedanın Huzurunda Saygıyla Andıkların belirterek açıklamalarda bulundu.