GELENEKSEL LOKMA İKRAMIMIZI, BERAAT KANDİLİNDE DE SÜRDÜRDÜK.30.04.2018

"GELENEKSEL LOKMA İKRAMIMIZI, BERAAT KANDİLİNDE DE SÜRDÜRDÜK''

''HAYIRLI KANDİLLER DİLERİZ''

Öğle saatlerinde belediyemiz önünde başlayan lokma dağılımı akşam saatlerine kadar devam etti. Berat Kandili nedeniyle Belediye önünde başlanan lokma dağıtımında Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, eşi Hacer hanım ile birlikte gelerek vatandaşların Berat kandilini kutladılar. Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz burada yaptığı açıklamada, “Artık gelenek haline getirdiğimiz lokma dağıtımını bu gün yine gerçekleştiriyoruz. Berat kandili geçmişin bu güne, ışığın gölgeye, umudun gerçekle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barışması dileğiyle vatandaşımızın berat kandili kutlu olsun. Bu gün hepimiz için özel bir gün Berat kandili. Mübarek Ramazan ayına sayılı günler kaldı. Diğer taraftan da Ramazan ayı hazırlıklarımızı yapıyoruz. Her yıl olduğu gibi iftar programları ve sokak iftarları yapacağız. Yani bu yıl farklı bir Ramazan yaşayacağız Allah’ın izniyle “dedi.