Kuvvetli Sağanak

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı İlçemiz de Ağırladık.10.06.2018

“Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı İlçemiz de Ağırladık”

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Grupbaşkanvekilimiz Bülent Turan Lapseki Belediyemizi ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi aldılar.

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz'ın Bakan Osman Aşkın Bak'ı makamında ağırladığı ziyarete, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin ve idari amirler eşlik etti.
Lapseki Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a 1915 Çanakkale Şehitler Köprüsü maketi hediye etti.
Lapseki Spor altyapısında yetişen minik sporcularla da bir araya gelen Bakan Bak, basın mensuplarıyla fotoğraf çektirdi. Basına kapalı olarak yapılan görüşmenin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak İlçemizden ayrıldı