Grupbaşkanvekilimiz İçme Suyu Arıtma Tesisimizde incelemelerde bulundu.03.07.2017

Grupbaşkanvekilimiz İçme Suyu Arıtma Tesisimizde incelemelerde bulundu

AK Parti Grup Başkanvekilimiz Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Lapseki’de yaklaşık bir yıl kadar önce yapımına başlanan ve açılışı gerçekleştirilen içme ve kullanma suyu arıtma tesisini gezdi.

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanımız Halil Özer ve belediye meclis üyeleri ile birlikte ‘İçme ve kullanma suyu arıtma tesisini’ gezerek yetkililerden bilgi alan AK Parti Grup BaşkanvekiliBülent Turan” Lapseki Belediyemizin 13 milyon gibi çok önemli çok önemli rakamla hayata geçirdiği arıtma su tesisini hep birlikte ziyaret ettik gururla tesisi gördük. Öncelikle ben emiği geçen başta sayın başkan olmak üzere tüm ekibini kutluyorum. Bölgemizde örnek bir tesisi hayata geçirmiş olduk. Bayram dere barajında suyun teknik tüm alt yapısı hazırlanıp çalışmaları yapılarak şehrimizi kazandırılmış olması bizim için bizim için gurur verici. Artık Çanakkale ’dede, Türkiye dede siyasi polemiklerin, ideolojik kavgaların geride kalması hizmet siyasetinin öne çıkmasını bir daha görmüş olduk. Biz işimizi, icraatımızı konuşacağız bu gün 13 Milyon gibi önemli bir rakamın ayrıldığı Lapseki ilçemiz ve Çardak beldemizin halkımızın ihtiyacını karşılayacağı bir su tesisini gezmiş olduk artık suyu korkmadan çekinmeden rahatlıkla kullanmış olacağız artık su basıncının arttığı evlerimizden temiz suyun artacağı bir döneme giriyoruz. Belki 50-60 yıllık su borularının değiştiği bir döneme giriyoruz ilçemiz ve beldemiz için hayırlı olsun” dedi. Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Uzun zamdır yapmış olduğumuz çalışmaların artık sonuna gelmiş durumdayız. Bayram dere barajından toplam 22 kilometrelik ishale hattı, bulunduğumuz yerde yeni su depoları ve bakımı yapılarak yenilenmiş eski su depoları ve arıtma tesisimiz ayrıca da değişen ilçe şebeke borularıyla birlikte artık ilçemize temiz suyu vermeye başladık ilçemize hayırlı olsun” dedi.