İSKELE CAMİİ'NİN TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.12.05.2018

''İSKELE CAMİİ'NİN TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ''

''İLÇEMİZE, LAPSEKİ'MİZE VE TÜM VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN''

2 Milyon 700 TL'ye mal olacak olan İSKELE CAMİİ'NİN toplam kullanım alan 366.16 m2 olacaktır. Proje dahilinde Erkek - Bayan WC - Abdesthaneler, Musalla Taşı ve gölgeliklerin olacaktır.

Grup Başkanvekilimiz ve Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Bülent Turan'ın girişimleri ve Esenyurt Belediyesi'nin Katkıları ile yapılacak olan ''İSKELE CAMİİ'nin temel atma törenine, Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Ayhan Gider, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ve daire amirleri, Çanakkale Ak Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çanakkale Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Halil Özer ve Yönetim kurulu üyeleri, Çanakkale İl Müftüsü Arif Gökçe ve çok sayıda vatandaşımız katılmıştır.