Lapseki Belediye Başkanı’mız Eyüp Yılmaz 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlama Programına Katıldı.19.10.2017

Muhtarlar Derneği Başkanı Seyfettin Turan Önderliğinde İlçe Merkezi ,Belde ve Köy muhtarlarımız belediye başkanımız Eyüp Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Şehit Hüseyin Çetin İmam Hatip Orta Okulu bahçesinde yer alan Atatürk Anıtına Muhtarlar Tarafından Çelenk sunumu Gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Seyfettin Turan günün anlam ve önemine binaen hitapta bulundu. Öğretmenler evinde verilen kahvaltı ile kutlamalar sonrasında Belediye Başkanı'mız Eyüp Yılmaz muhtarlar derneğini ziyaret ederek Muhtarlar gününü kutladılar..