Lapseki'mize Müjdelerimiz Devam Ediyor. Beton Santralimizde Beton Üretimine Başladı.

''Lapseki'mize Müjdelerimiz Devam Ediyor''

Belediye Hizmet Binamız ve Kültür Merkezimizin Temel Atma Töreninin Ardından Lapseki Belediyemiz Hizmet Grupları Bünyesinde Kurduğumuz Beton Santralimizde Beton Üretimine Başladı.

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz; ''Belediyemizin Hizmet Grupları bünyesinde kurulan 'Beton Santralimiz' bugün itibari ile Beton üretimine başladı. Allah'ın izni ile çalışmalarımızı sonlandırarak, Belediyemizin gelirlerini artırmak adına Lapseki'mize Beton Santralini kazandırdık. Santralimiz 10 saatte 700 m3 Beton üretecek olup, bölgenin en iyi makinaları ile en kaliteli betonu üretilecektir. İlçemize hayırlı uğurlu olsun...