Kuvvetli Sağanak

Maket Köprüyü Başkanımıza hediye ettiler.05.12.2017

Maket Köprüyü Başkanımıza hediye ettiler

İstanbul’da düzenlenen Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aladığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen CNR Emlak - 5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarına Lapseki’den ‘Maket köprü’ ile katılan, İbrahim Evran, Nadir Aslan ve Murat Gürşen, fuarın ilgi odağı olan maket köprüyü belediye başkanımız Eyüp Yılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulunarak maket köprüyü başkanımıza hediye ettiler.

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz “Arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. İlçemizi temsilen İstanbul’da düzenlenen fuara katılan ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiklerine inandığım ilçemiz esnafları maket köprüyle fuara renk kattılar.
Bize sürpriz yaparak fuarın ilgi odağı olan köprüyü belediyemize getirerek bundan sonra burada sergilenmesini istediler bizde bundan böyle maket köprüyü belediyemizde sergileceğiz”dedi.
Fuara katılan is adamlarından İbrahim Evran
“Arkadaşlarım ile birlikte katıldığımız İstanbul’da düzenlenen fuarda ilçemizi en iyi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Yoğun işlerine rağmen İstanbul’a gelerek standımızı ziyaret edip bize destek veren belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Fuarın ilgi odağı haline gelen maket köprü’de belediyemizde sergilenmesini istedik bu isteğimizi başkan kabul etti maket köprü artık belediyede serhilenecek”dedi.