Sisli

PARKLARIMIZ ARTIK DAHA GÜVENLİ ÇOCUK PARKLARIMIZ 7\24 KAMERALARLA İZLENECEK.01.08.2017

''PARKLARIMIZ ARTIK DAHA GÜVENLİ''

''ÇOCUK PARKLARIMIZ 7\24 KAMERALARLA İZLENECEK''

Lapseki Belediyemiz tarafından vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda ilçemizde bulunan bütün parklarımızı 7\24 izlenebilecek şekilde kameralarla donatarak çocuklarımız için daha güvenli hale getirdik.

İlk olarak Dalyan Mahallemiz Şehit Astsubay Hüseyin Çetin Parkımız ve Şehit Jandarma Astsubay Hüseyin Sertçelik Parklarımıza kameralarımız takılmıştır. Aynı zaman da 15 Temmuz Şehitler Parkı ve Barış Manço parklarımızda mobese kameraları takılacak olup toplamda 10 adet çocuk parkımız kameralarla donatılıp daha güvenli hale getirilecektir.