Kuvvetli Sağanak

Umreden dönen Roman vatandaşlarımızdan Başkanımıza Ziyaret.06.12.2017

Umreden dönen Roman vatandaşlarımızdan Başkanımıza Ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili önderliğinde başlatılan proje kapsamında Lapseki’de Roman vatandaşların yaşadığı şen mahalleden Umreye gidip ibadetlerini yerine getirip dönen Roman vatandaşlarımız Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Umreden dönen Roman vatandaşlar belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz’ı ziyaretinde, hurma ve zemzem getirerek projeyi başlatan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan başta olmak üzere emeği geçenler teşekkür ettiler.
Ziyaret sonrasında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz” Umre ziyaretine giderek ibadetlerini yaptıktan sonra ilçeye dönen Roman kardeşlerimiz bizleri ziyarete geldiler Allah kabul etsin. Bu kardeşlerimizin bu kutsal topraklara gitmelerinde bir çok kişinin emeği oldu en başta Grup Başkanvekilimiz sayın Bülent Turan’ ben ve kardeşlerimiz buradan teşekkür ediyoruz . Bundan sonraki dönemlerde de bu tarz projelerimiz olacak amacımız bu tarz projelerimizi devam ettirmek”dedi.